Nu există proiecte de succes căzute din cer, ci doar proiecte făcute cu și pentru oameni. Evident, lucrările de reconstrucție se fac de către specialiști, dar râul Gilort este al oamenilor. Și oricât am încerca, nu vom scrie niciodată Poveștile Gilortului fără contribuția celor a căror existență este legată de acest râu. De cei care au crescut pe malul râului vijelios ce coboară din munții înzăpeziți, de cei ce s-au scăldat vara în apa lui și au aruncat undițele în ochiurile umbrite de sălcii.

De aceea, echipa proiectului FishForLife vă invită să scrieți alături de noi Poveștile Gilortului. Fie că sunt povești pe care le-ați auzit de la bunici cândva sau faceți chiar interviuri video cu ei, fotografii cu Gilortul de altă dată sau imagini ale satelor din lungul acestui râu unic, vrem să le citim și să le vedem. Pot fi povești pescărești, cu monștri din adâncuri capturați, sau povești ale evenimentelor petrecute pe malul râului.

Pentru fotografii, vă putem veni în ajutor, le luăm, le scanăm și vi le returnăm în bună stare. Interviuri puteți realiza chiar voi, cu un telefon inteligent, dar putem veni și noi să le consemnăm. Poveștile scrise ni le puteți trimite într-un document scris, pe adresa de e-mail de mai jos. Cele mai frumoase povești și fotografii vor apărea aici, pe site, iar noi vom premia cele mai bune conținuturi oferite de voi cu materiale promoționale ale proiectului (tricouri, pixuri, carnețele).

Dacă nu vă descurcați, ne puteți contacta pe noi și vedem cum vă putem ajuta să scriem împreună în cartea râului magic de lângă noi. Adresa noastră de contact este: apm.gorj@gmail.com

Ne puteți contacta și urmări și pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/ProiectulFishforLife/

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *