Echipa de implementare a proiectului a efectuat în perioada 12-13 martie 2018 o serie de întâlniri cu reprezentanți ai comunităților locale din arealul sitului Natura 2000 Râul Gilort.

Reprezentanți ai Agenției pentru Protecția Mediului Gorj, Invisible Nature și ai Universității din București (CCMESI) au discutat cu autoritățile locale din Albeni, Bumbești – Pițic, Bengești – Ciocadia și Novaci, dar și cu reprezentanți ai comunităților locale (profesori, preoți etc.).

Întâlnirile au avut ca scop identificarea unor persoane reprezentative din comunitate care să participe la focus grupurile ce vor fi organizate în localitățile din zona proiectului Fish for Life. Rezultatele focus grupurilor vor servi la dezvoltarea strategiei de comunicare și adaptarea activităților educaționale din proiect la specificul si nevoile locale. De asemenea, întâlnirile au contribuit la caracterizarea contextului socio-economic în care proiectul va fi implementat, pentru a maximiza eficiența activităților de comunicare și de conștientizare a populației locale și, implicit, atingerea obiectivelor proiectului.

 

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *